Lypossage

_DSC6211_edited-1

Een strakker en slanker lichaam? Lypossage!

Lypossage is dé manier om jouw lichaam slanker en strakker te maken, zonder medische ingreep. Lypossage kan toegepast worden op bovenbenen, billen, buik, heupen en bovenarmen.  Het is een manuele lichaamsmassage met een ontslakkende werking, waardoor je slanker en strakker wordt.

Lypossage is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Het helpt jouw figuur te verstevigen zonder ingrijpende chirurgie. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker en mooier en wordt de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Met  lypossage verlies je wel centimeters in omvang. Lypossage wordt daarom ook een alternatief voor liposuctie genoemd.

Met lypossage ga je er niet alleen beter uitzien, je voelt je ook energieker

De beste resultaten bereik je met minimaal 10 behandelingen. De behandeling kan in het begin wat gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon. De meeste vrouwen zien hun kledingmaat met 1 tot 2 maten afnemen.

Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een beter resultaat. Bij overgewicht is het raadzaam om tegelijkertijd te werken aan gewichtsverlies.

Lypossage wordt altijd in de vorm van een kuur uitgevoerd. Een kuur bestaat uit minimaal 10 behandelingen van ongeveer 35 minuten. Het beste resultaat wordt bereikt als je 2 keer in de week komt voor een behandeling.

Gecertificeerd therapeut

Lypossage vereist een specialistische scholing en mag alleen worden uitgevoerd door speciaal daarvoor getrainde en gecertificeerde massagetherapeuten. Ik beschik uiteraard over dit certificaat.