Ervaringen van klanten

reviews

 

 

 

Karina: Niet alleen wanneer je klachten hebt maar ook om lekker een uurtje te ontspannen en je spieren goed te laten los masseren

Ik heb Zeljko leren kennen als sportinstructeur bij Fitness First. Jaren later ontmoette ik hem weer bij de Toekomst waar ik vernam dat hij ook sportmassages geeft.

Aangezien ik vaker last van mijn nek en rug heb was deze informatie dus echt wel aan mij besteed. Ik was aangenaam verrast na onze eerste afspraak. Top massage!

Dus wat mij betreft, ik beveel Zeljko graag aan. Niet alleen wanneer je klachten hebt, maar ook om lekker een uurtje te ontspannen en je spieren goed te laten los masseren.

Groetjes,

Karina

 

Geen rugpijn meer, ik doe alles weer, ik heb veel meer kracht en dat door functioneel te trainen

In Augustus 2012 heb ik mijn rug gebroken. Na een lang revalidatie traject en diverse onderzoeken, kreeg ik te horen dat ik bepaalde dingen niet meer zou kunnen en dat ik met de pijn/uitval zou moeten leven.

Ik wilde het hier niet bij laten zitten en ben opzoek gegaan naar een goede trainer. Via via, ben ik bij Zeljko terecht gekomen.

Ik train nu c.a. 4 maanden met Zeljko en het is voor mij een wereld van verschil. Geen rugpijn meer, ik doe alles weer, ik heb veel meer kracht en dat door functioneel te trainen onder goede begeleiding.

De lessen zijn afwisselend, motiverend en persoonlijk. Ik ben blij dat ik dit voor mezelf en mijn gezondheid gedaan heb.

Met vriendelijke groet,

Wendy Pucknat

 

Vakmanschap is meesterschap!

Ik kan je niet anders omschrijven. Het zijn niet alleen de lypossage behandelingen, maar zeker jouw passie voor je werk die voor een geweldig resultaat zorgen. Dit alles in een prettige omgeving, sfeervol en ontspannend (zeker met die kaarsjes en muziek) is  genieten.

Over de lypossage: Het is geweldig. Het werkt! Mijn huid voelt veel beter, gladder en strakker. De omvang neemt af. Fijn dat ik mijn lievelingsjeans weer aan kan. Super!

Dank je wel.

 

Carola Schrooten